FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη δημάρχου Πύργου με τον Ιατρικό Σύλλογο: Συνεργασία για την Προσυνεδριακή Διημερίδα

Ημερομηνία: 02-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Σύσκεψη με θέμα την Προσυνεδριακή Διημερίδα του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου είχαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας, Νίκος Κατσαρός και τα μέλη Κώστας Αλέξανδρόπουλος (Δήμαρχος Ζαχάρως) και Αλέκος Κόρδας, στα γραφεία του συλλόγου, στο Πύργο.

Ο Δήμος Πύργου είναι πάντα αρωγός ανάλογων πρωτοβουλιών – τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος –  πόσο μάλλον σε επιστημονικές συναντήσεις και συνέδρια, που προάγουν και υποστηρίζουν το αγαθό της υγείας. Ο Δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε τα στελέχη του Ιατρικού Συλλόγου για την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς και για τις ενέργειες του, μετά το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του.

Η Διημερίδα που θα θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας θα πλαισιωθεί από ειδικούς και καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικίλου επιστημονικού ενδιαφέροντος στρογγυλές τράπεζες όπως Γενικής Ιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Φυσιατρικής, Ορθοπαιδικής καθώς και θέματα που αφορούν στα Εγκεφαλικά Επεισόδια, στις Μεταμοσχεύσεις και στις Θρομβώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος