FOLLOW US: facebook twitter

Super League: Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ημερομηνία: 21-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη φετινή σεζόν στη Super League θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORTS 1). Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πάντα θα είναι το κορυφαίο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δυο αντίπαλοι.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κάνει κακό ξεκίνημα και δεν έχει σε καμία περίπτωση την αίγλη και τη δυναμική του παρελθόντος, εντούτοις η κατάσταση στον Ολυμπιακό δεν είναι η καλύτερη. Οι Πειραιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλά και σημαντικά προβλήματα. Οι απουσίες είναι πολλές για τον Πέδρο Μαρτίνς, που μετά τους Ελ Αραμπί και Χασάν που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων, είδε να τραυματίζεται ο Ματιέ Βαλμπουενά αλλά και ο Χοσέ Χολέμπας! Εκτός είναι και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπρούνο και Βινάγκρε, με την αποστολή αλλά και την ενδεκάδα για το ντέρμπι να αποτελούν… γρίφο για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την αποστολή του το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Λάζλο Μπόλονι να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε για ακόμα μια φορά ο Φραν Βέλεθ, αλλά και ο Γιάννης Μπουζούκης. Μάλιστα, για τον τελευταίο έχουν φουντώσει οι φήμες πως δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».

Διαιτητής θα είναι ο 40χρονος Πορτογάλος, Αρτούρ Σοάρες Ντίας. Βοηθοί οι συμπατριώτες του Ρουί Ταβάρες, Πάουλο Σοάρες. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άρης Βάτσιος. Ο Ευαγγέλου αντικατέστησε σήμερα τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες στο VAR καθώς ο Εστέβες δεν μπόρεσε να έρθει από την Πορτογαλία, ενώ aVAR έχει οριστεί ο Ανδρέας Φωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος