FOLLOW US: facebook twitter

Super League: Ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο

Ημερομηνία: 14-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους θα ψάξουν απόψε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία μέσα στο 2021, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα στη βαθμολογία. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, καθώς μετρούν 33 ματς χωρίς ήττα μακριά από το Καραϊσκάκη και σήμερα θέλουν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ της ομάδας του Μίτσελ το 2014. Αυτό το ρεκόρ, αν σήμερα δεν χάσουν οι «ερυθρόλευκοι», θα επιδιώξουν να το καταρρίψουν σε δύο εβδομάδες στον Βόλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει με 4-5-1 το «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει στην άμυνα τους Μολο, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Νιάς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Καμπετσής και ο Ενγκμπακοτό. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας. Εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ.

Ο Ολυμπιακός, με τη σειρά του, θα παίξει με 4-2-3-1 στην Λεωφόρο. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Λαλά, Σεμέντο, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ, από τη στιγμή που θα προφυλαχθεί ο Εμβιλά, θα είναι ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης. Σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φορτούνης ή ο Βαλμπουενά, με τους Βρουσάι και Μασούρα στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Μπα, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Χασάν. Εκτός έμεινε ο Μπρούμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ρόμπερτ Μέιντεν από την Σκωτία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Γκριμ Στιούαρτ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες, με βοηθό τον Νικολακάκη (Λασιθίου).

Πηγή: sport-fm.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος