FOLLOW US: facebook twitter

Super League 2-Football League: Πρώτο βήμα για σέντρα!

Ημερομηνία: 03-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βαδίζει η σέντρα των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορονοϊού. Χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των φορέων του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, SL1, SL2, FL) με το Υπουργείο Υγείας και τους λοιμωξιολόγους και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου εμφανίζεται πλέον θετική και θα ανάψει σύντομα το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Με δεδομένο λοιπόν, ότι θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, όλα δείχνουν, κορονοϊού επιτρέποντος πάντα, ότι η σέντρα στα δύο πρωταθλήματα τοποθετείται χρονικά στο τέλος του μήνα, μέσα στις γιορτές ή στις αρχές Ιανουαρίου.

H ανακοίνωση της Λίγκας ήταν η εξής: «Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος