FOLLOW US: facebook twitter

Συνταξιοδοτήθηκαν τέσσερις εκπαιδευτικοί στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου

Ημερομηνία: 02-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα
Εκδήλωση-έκπληξη από τους συναδέλφους τους στο σχολείο

Εκδήλωση προς τιμήν τεσσάρων συναδέλφων τους που αποχωρούν με συνταξιοδότηση μετά από μακρά θητεία στην εκπαίδευση, διοργάνωσαν την Τετάρτη,  ο Δ/ντής του 1ου Γυμνασίου Πύργου Γιώργος Μπίρμπας μαζί με τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου. Οι συνταξιοδοτηθέντες καθηγητές  του 1ου Γυμνασίου Πύργου είναι ο Σάκης Διαμαντόπουλος – γυμναστής, η Μαθηματικός Σοφία Καρακίτσου και οι καθηγήτριες Χαρά Μιχοπούλου και Γιώτα Νικολετάτου.

Οι συνάδελφοί  τους, τους ετοίμασαν και πρόβαλαν βιντεάκια – έκπληξη από στιγμές των συνταξιοδοτηθέντων πλέον καθηγητών μέσα στο σχολείο από την εκπαιδευτική του δραστηριότητας και τις επαφές  με τους μαθητές τους και τους πρόσφεραν αναμνηστικά, ενώ οι στιγμές του αποχωρισμού, με αγκαλιές και ευχές ήταν συγκινητικές. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν πολλά χρόνια θητείας στο 1ο Γυμνάσιο και είναι ευνόητο όλοι οι καθηγητές να γίνονται μια οικογένεια στα σχολεία που περνούν ένα μεγάλο χρόνο της ζωής τους, προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές τους .   Την εκδήλωση στο σχολείο, ακολούθησε και δείπνο σε παραλιακό εστιατόριο στο Κατάκολο.

Οι συνταξιοδοτηθέντες καθηγητές Χ. Μιχοπουλου,  Σ. Διαμαντόπουλος και Σ. Καρακίτσου ανάμεσα στον Διευθυντή  Γ. Μπίρμπα κ τότε Υποδιευθυντές Μποσμή και Δημόπουλο. Η κ. Γ. Νικολετάτου δεν παρευρέθηκε γιατί έλειπε εκτός νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος