FOLLOW US: facebook twitter

Πορεία με τρακτέρ στον Πύργο – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της ΟΑΣΗ

Ημερομηνία: 04-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Έκτακτο, Νέα

Την πρώτη τους πορεία με τρακτέρ μέσα στον Πύργο πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι οι αγρότες της Ηλείας, στο πλαίσιο των κινητοποίησεών τους ενάντια στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και στις εξαγγελίες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγρότες-μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 στον κόμβο του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο και αποφάσισαν την πρώτη τους πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τόνισαν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες μορφές δράσης τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Θανάσης Βομπίρης, δήλωσε ότι οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, απευθύνοντας εκ νέου κάλεσμα για συμμετοχή όλων των αγροτών, ώστε να αποτραπούν τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την ιδιωτικοποίηση του ΕΛΓΑ.

«Είμαστε πάλι εδώ για να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία μας και την αντίδρασή απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης. Κάναμε πορεία μέσα στον Πύργο και θα συνεχίσουμε να κρατάμε τη φλόγα αναμμένη. Καλούμε τους αγρότες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στον αγώνα που κάνουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε με αυτά που λέει ο υπουργός ότι είναι λυμένα τα προβλήματά μας. Τα προβλήματα υπάρχουν και θα τα παλέψουμε συντονισμένα σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων», δήλωσε ο κ. Βομπίρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος