FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ποταμών & ρεμάτων – Β. Γιαννόπουλος σε Κάμενα & Κλαδέο

Ημερομηνία: 14-10-2021 | Συντάκτης:

Αυτοψία αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλου σε Κάμενα και Κλαδέο


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ποταμών και υδατορεμάτων, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, στις πυρόπληκτες Κοινότητες, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκισή τους ενόψει χειμώνα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε Τοπικές Κοινότητες και περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στις οποίες πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού και αντιπλημμυρικής θωράκισης, στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που παρουσιάζουν, ειδικά μετά τη διαμορφωθείσα κατάσταση από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου.

Ειδικότερα, επισκέφθηκε τις Τ.Κ Κάμενας και Κλαδέου όπου συναντήθηκε με τους προέδρους Σωτήρη Αγγελόπουλο και Ευγενία Φωτοπούλου αντίστοιχα, και ενημερώθηκαν από τους εργολάβους για την πορεία των εργασιών σε υδατορέματα, χειμμάρους και ποτάμια των περιοχών τους. Μάλιστα, μετά τις πρώτες βροχές των προηγούμενων ημερών, έγινε ένα πρώτο «τεστ» στα έργα που εκτελούνται, με τους προέδρους να κάνουν κάποιες επισημάνσεις– κάτι που έχει ζητήσει ο κ. Γιαννόπουλος – για σημεία που φαίνεται να χρειάζονται επιπλέον παρεμβάσεις, προκειμένου να θωρακίσουν τις περιοχές από πλημμύρες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε επίσης τις εργασίες που, αυτές τις ημέρες, εκτελούνται σε αποστραγγιστικές τάφρους και κανάλια του ΓΟΕΒ και των ΤΟΕΒ στις Τ.Κ από Φλόκα, Πλάτανο, Πελόπιο και Στρέφι. Τέλος, ενημερώθηκε και για τις εργασίες καθαρισμού στα πρανή της Περιμετρικής Οδού και της εισόδου της Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος