FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται οι έρευνες για το αποτρόπαιο έγκλημα στο Καπελέτο

Ημερομηνία: 29-07-2021 | Συντάκτης:
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που χτύπησε και σκότωσε τον 60χρονο ταξιτζή Κώστα Τσάχαλο, τα ξημερώματα της Τρίτης στο Καπελέτο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, που έχουν αναλάβει και το δύσκολο έργο της προανάκρισης, αναζητούν κάθε στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες ενώ ακόμα προσπαθούν να εξακριβώσουν τι πήρε ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι μετά τα χτυπήματα που κατάφερε με ξύλινο πόδι καρέκλας στον άτυχο ταξιτζή.

Σύμφωνα με πηγές, οι αρχές εξετάζουν πέρα απ’ όλες τις μαρτυρίες των γειτόνων και συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εστιάζουν και σε συγκεκριμένα/να άτομο/α.

Όλα τα ενδεχόμενα της περίεργης αυτής υπόθεσης που κατέληξε στο θάνατο του 60χρονου, είναι ανοιχτά και ερευνώνται προς πάσα κατεύθυνση χωρίς ωστόσο να έχει ακόμα βγει από το κάδρο των ερευνών το ενδεχόμενο της ληστείας μετα φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, όταν οι γείτονες άκουσαν φασαρία, ανησύχησαν και ειδοποιήσαν το Αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εισήλθαν στο σπίτι όπου και εντόπισαν τον 60χρονο βαριά τραυματισμένο σε μια λίμνη αίματος.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και ακολούθως τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου στις 5.30 τα ξημερώματα, κατέληξε στα σοβαρά τραύματα του.

Λίγο πριν το στυγερό έγκλημα, οι γείτονες είχαν δει, έναν άνδρα με σκουρόχρωμα ρούχα και καλυμμένα τα στοιχεία του προσώπου του, να βρίσκεται έξω από το σπίτι του 60χρονου ταξιτζή.Σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, ο δράστης που αναζητείται από τις αρχές, ενδέχεται να γνώριζε το θύμα και να του άνοιξε για να εισέλθει στην οικεία του στην οποία και παρέμεινε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα πριν καταφέρει να χτυπήσει το θύμα, με ξύλινο αντικείμενο δυο φορές στο κεφάλι.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζουν την περίπτωση της ληστείας με ανθρωποκτονία, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σπίτι κρατώντας δυο σακούλες, ενώ ταυτόχρονα, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα της περίεργης αυτής υπόθεσης δεδομένου ότι και το σπίτι δεν ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένο ενώ δεν βρέθηκαν και στοιχεία διάρρηξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος