FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα σε Κρέστενα και Ανδρίτσαινα από τον δήμο

Ημερομηνία: 10-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται στην πόλη των Κρεστένων και στην Ανδρίτσαινα, τα έργα αναπλάσεων και βελτίωσης των αστικών υποδομών εντός των δύο πόλεων, που ξεκίνησαν με την έναρξη της νέας θητείας του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, δρομολογημένα από τον προηγούμενη θητεία του, που στόχο έχουν να αναμορφώσουν κεντρικά σημεία και σημαντικά γειτονιές του οικιστικού ιστού.

Σε ότι αφορά την Κρέστενα, αυτήν την περίοδο εκτελούνται από τον δήμο έργα που αφορούν την κατεδάφιση μιας οικοδομής για να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στο πάρκινγκ, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες και επισκέπτες και να υπάρχει ομαλή πρόσβαση στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Τα έργα που θα εκτελεστούν συνολικά στην Κρέστενα, προβλέπουν την υπογειοποίηση των εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης στην οδό Αρχαίας Ολυμπίας, διευθέτηση ομβρίων, ανάπλαση του δρόμου με κυβόλιθους αλλά και τοποθέτηση φωτιστικών σε μήκος 575 μέτρων.

Σε ότι αφορά τις αναπλάσεις που γίνονται στην Ανδρίτσαινα , σχεδόν ολοκληρώνεται η ανάπλαση μονοπατιών με ακανόνιστη πέτρα παράλληλα του κεντρικού δρόμου στην Νότια πλευρά της κωμόπολης, που δικαίως ονομάζεται Αρχόντισσα της πέτρας και η νέα εικόνα που διαμορφώνεται μετά την ανάπλαση είναι πανέμορφη. Επίσης στα πλαίσια του ίδιου έργου θα γίνει αντικατάσταση 62 συνολικά φωτιστικών μέσα στην Ανδρίτσαινα. Το έργο επιβλέπει σε τακτικά χρονικά διαστήματα και ο ίδιος ο δήμαρχος αλλά και οι επιβλέποντες  του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος