FOLLOW US: facebook twitter

«Το κορίτσι του πάθους» κατακτά το κοινό: Συνεχίζονται από την Πέμπτη 20/02 οι παραστάσεις από την Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 18-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Από την προσεχή Πέμπτη 20 Φλεβάρη, συνεχίζονται στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού  έως και την Κυριακή 23 /2 οι παραστάσεις του έργου «Το κορίτσι του πάθους», σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Κυπριώτη, από την Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού υπό την αιγίδα του δήμου Πηνειού. Το έργο είναι μια απίστευτή κωμωδία που χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων στους θεατές που όλη την προηγούμενη εβδομάδα γέμισαν την αίθουσα του θεάτρου καταχειροκροτώντας τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Η Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού που συστάθηκε πέρσι για πρώτη φορά από τον Λάζαρο Κυπριώτη, όπως όλοι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί κάνει θέατρο με την ψυχή της, με φαντασία,  ευρηματικότητα και τόλμη καταφέρνει να παρασύρει το κοινό κατακτώντας μια ξεχωριστή θέση στα πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα του Βαρθολομιού. Το ραντεβού της ομάδας με το κοινό είναι στις 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού για τέσσερις ακόμα παραστάσεις.

Tηλέφωνα κρατήσεων 2623041005 και 6973961281

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και κοντινό πλάνο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος