FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζεται η κατάληψη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:
Με στόχο την αποτροπή επίδοσης πράξεων αναστολή στους ανεμβολίαστους και μετακίνησης προσωπικού στη ΝΜ Πύργου
-Μετακινήθηκαν επτά νοσηλευτές από το Νοσοκομείο Κ.Υ. Κρεστένων στον Πύργο

Σε κατάληψη εξακολουθούν να βρίσκονται τα γραφεία Διοίκησης και Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με στόχο να αποτραπεί η επίδοση πράξεων αναστολής καθηκόντων στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και κυρίως της παράδοσης εγγράφων μετακίνησης νοσηλευτικού προσωπικού στη Ν.Μ. Πύργου για την κάλυψη των κενών που προκύπτουν από τους ανεμβολίαστους εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή.

«Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, με συνεχόμενη κατάληψη των γραφείων της διοίκησης προκειμένου να αποτρέψουμε την επικείμενη μετακίνηση προσωπικού από το νοσοκομείο μας προς το νοσοκομείο του Πύργου για να καλύψουν τα κενά από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας που τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων» επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΝΜ Αμαλιάδας Σωκράτης Σωτηρόπουλος και πρόσθεσε πως για ακόμα μια φορά η Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας βρήκε την ευκαιρία να μετακινήσει προσωπικό από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. «Εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να υφαρπάξουν προσωπικό από το Νοσοκομείο μας. Στην ουσία, αποδομούν το σύστημα υγείας στην Βόρεια Ηλεία. Αποδομούν τη λειτουργία του ΤΕΠ, των εργαστηρίων και του εμβολιαστικού κέντρου. Ότι έχει απομείνει δηλαδή…».

Σημειώνεται ότι επιδόθηκε ήδη, μια πράξη αναστολής καθηκόντων σε εργαζόμενο της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδας, ενώ χθες, επιδόθηκαν και έγγραφα μετακίνησης προς το Νοσοκομείο Πύργου σε επτά (7) νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κ.Υ. Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος