FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζει στον Πανηλειακό ο Τζανέτος

Ημερομηνία: 16-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σάκης Τζανέτος συνεχίζει στα ερυθρόλευκα του Πανηλειακού και για τη νέα σεζόν. Είναι η πρώτη ερυθρόλευκη ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα πολύ σημαντική καθώς ο Τζανέτος βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων.

Η Διοίκηση του Πανηλειακού, όμως, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του και ο 35χρονος επιτελικός μέσος θα ενισχύσει στον πυργιώτικο σύλλογο και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.Την περσινή σεζόν σε τρεις συμμετοχές στην Α1, λόγω ενός τραυματισμού, σκόραρε τρεις φορές (δύο γκολ κόντρα στην Προοδευτική κι ένα κόντρα στον Αστέρα), ενώ λόγω της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων έπαιξε από τον Απρίλη και μετά στον Χαραυγιακό, στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Τη σεζόν 2019-2020 είχε αγωνιστεί στον Α.Ο. Κυπαρισσίας και στον Ολυμπιακό Ζαχάρως στη Γ΄ Εθνική, με τον οποίο είχε 11 συμμετοχές και 4 γκολ.

*Η Διοίκηση του Πανηλειακού ευχαριστεί τον Σάκη Τζανέτο που τήρησε τον λόγο του και επέστρεψε το δελτίο του στον Πανηλειακό, μετά την μεταπήδησή του στον Χαραυγιακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος