FOLLOW US: facebook twitter

Συνέχεια ενημερωτικών συναντήσεων του Σάκη Κότσιφα: Εποικοδομητικές συναντήσεις με Δήμαρχο Ήλιδας και Αντιπεριφειάρχη Ηλείας

Ημερομηνία: 31-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο υπ. Βουλευτής Ηλείας με το Κίνημα Αλλαγής κ. Σάκης Κότσιφας,επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών με θεσμικούς φορείς του Νομού Ηλείας και τη δημιουργία ενός  πεδίου συνεχούς και αδιάκοπης συνεργασίας για τα σημαντικά θέματα του Νομού.

Δήμος Ήλιδας η θωράκιση και η αξιοποίηση των βασικών πυλώνων ανάπτυξης σε πρώτη προτεραιότητα

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Ήλιδας ο κ. Κότσιφας,αφού ενημερώθηκε για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Ήλιδας αλλά και για τα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή, έθεσε υπόψη του Δημάρχου τις δικές του αναπτυξιακές προτάσεις, στις οποίες υπήρξε η συναντίληψη πως για την βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου Ήλιδας προέχει η αξιοποίηση των βασικών αναπτυξιακών πυλώνων του Δήμου, δηλαδή της Αρχαίας Ήλιδας, της Τεχνητής Λίμνης Πηνειού και του παραλιακού άξονα της Κουρούτας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη συζήτηση των δύο ανδρών στην εύρεση πόρων για τη αξιοποίηση των προαναφερόμενων πυλώνων με την υπόσχεση πως ο κ Κότσιφας θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την προβολή και ενίσχυση των αιτημάτων του Δήμου Ήλιδας σε όλα τα επίπεδα.

Δημιουργία κοινού μετώπου διεκδίκησης για τα σημαντικά θέματα του Νομού Ηλείας

Η επίσκεψη του κ. Κότσιφα στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, έδωσε τη δυνατότητα να συζητηθούν και να αναλυθούν τα βασικά θέματα που απασχολούν το Νομό Ηλείας. Αφού έγινε η ενημέρωση από τον κ. Γεωργιόπουλο για τις ενέργειες που έγιναν αλλά και για αυτές που έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για τα μεγάλα θέματα του Νομού, ο κ. Κότσιφαςανέπτυξε το  αναπτυξιακό πλάνο του Κινήματος Αλλαγής για το Νομό Ηλείας με τη δέσμευση του, πως θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός κοινού μετώπου διεκδίκησης, δηλαδή όλων των βαθμίδων αυτοδιοίκησης και της πολιτείας. Επίσης ο κ. Κότσιφας δεν παρέλειψε να επισημάνει πως για την επιτυχία όλων των στόχων απαιτείται ένα ξεκάθαρο στρατηγικό σχέδιο με εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές πολιτικές, που θα βασίζονται στη κοινωνική δικαιοσύνη, στα πρότυπα της αειροφόρου ανάπτυξης και στην αξιοποίηση των νέων της περιοχής μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος