FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία της Μικρής Ακαδημίας με το δήμο Ήλιδας

Ημερομηνία: 11-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και κινηματογράφος εντάσσονται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ήλιδας το καλοκαίρι του 2019

Η «Μικρή Ακαδημία» με  μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Ήλιδας και το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας  για το επόμενο Καλοκαίρι του 2019! Δύο εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μικρή Ακαδημία (Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα και Καλοκαιρινές Βραδιές Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου) θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Πιο συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα ενταχθεί στις προ-φεστιβαλικές εκδηλώσεις ενώ οι Καλοκαιρινές Βραδιές Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου θα αποκτήσουν το χαρακτήρα ενός Μικρού Φεστιβάλ Νέου & Σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου (με νέα μορφή και όνομα) που θα ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Η ‘Μικρή Ακαδημία’ ευχαριστεί το δήμαρχο Δήμου Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας, κα Ξένια Σαφαρή που αποδέχτηκαν την πρότασή των μελών που την στελεχώνουν και προσδοκούν  σε μια πολύ καλή Καλοκαιρινή συνεργασία!!!
Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις στο προσεχές διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι η Μικρή Ακαδημία είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος (ξεκίνησε ως μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) που στοχεύει στην διοργάνωση και υποστήριξη δράσεων και εκδηλώσεων για την ανάδειξη, ενδυνάμωση και προώθηση του πολιτισμού, των τεχνών, των νέων τεχνολογιών της έρευνας και των επιστημών, του αθλητισμού, του φυσικού περιβάλλοντος και γενικότερα των στοιχείων που συνθέτουν το σύγχρονο κοινωνικό ιστό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος