FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Β. Γιαννόπουλου με ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας: Λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα του Τομέα ΕΚΑΒ Πύργου

Ημερομηνία: 03-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα του Τομέα Πύργου του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας, συζήτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, στο Διοικητήριο στον Πύργο.

Ο Τομέας Πύργου –  ο οποίος από ιδρύσεώς του στεγαζόταν στο Νοσοκομείο Πύργου – από τον περασμένο Μάρτιοφιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κούβελου, σε χώρο που παραχωρήθηκε προσωρινά από τον Δήμο Πύργου. Ωστόσο, η διαμόρφωση του κτιρίουγια την ίδρυση και λειτουργία – από τον Δήμο Πύργου -του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, επιβάλει την άμεση μεταστέγαση του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης του ΕΚΑΒ για παραχώρηση χώρου και κατά την διάρκεια της συνάντησής του με την κα Κανελλοπούλου, και τους Κωνσταντίνο Βαρουχάκη (υπεύθυνο) και Αμαλία Βασιλέλη από τον Τομέα του Πύργου, ενημερώθηκε για τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ένας χώρος ή ένα κτίριο, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες και την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα. Κατόπιν αυτού, ο κ.Αντιπεριφερειάρχης,κατέθεσε τις προτάσεις του για την στέγαση του ΕΚΑΒ σε κάποιους χώρους, σε κτίρια ιδιοκτησίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, οι οποίες είναι υπό επεξεργασία. Εντός των επόμενων ημερών δε, αναμένεται η οριστική επιλογή του χώρου και ουσιαστικά η επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του ΕΚΑΒ Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος