FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Δήμου Πηνειού με τον ΤΟΕΒ Γαστούνης: Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων

Ημερομηνία: 31-05-2021 | Συντάκτης:

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Πηνειού με τον ΤΟΕΒ Γαστούνης, ξεκίνησε η αποκατάσταση προσβασιμότητας δρόμων εντός του δικτύου του Οργανισμού  οι οποίοι παράλληλα είναι και αγροτικοί δρόμοι  της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΤΟΕΒ Γαστούνης  κ. Δημήτρη Κουλούρη προς τον Δήμο Πηνειού, ο δήμαρχος  κ. Ανδρέας Μαρίνος,   αποφάσισε να παραχωρήσει το όχημα γκρέιντερ που διαθέτει ο Δήμος.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του  πάντα δραστήριου προέδρου ΤΟΕΒ Γαστούνης για παραχώρηση του μηχανήματος του Δήμου μας, με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών σε δρόμους που χρησιμοποιούν οι αγρότες μας. Ο Δήμος είναι δίπλα στον Οργανισμό και τα μέλη του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο Πηνειού, τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους,  είναι άριστη και πάντα  προς όφελος των αγροτών δημοτών» τόνισε  από την πλευρά του ο κ. Δημ. Κουλούρης.

«Με τον ΤΟΕΒ Γαστούνης  και τον πρόεδρό του, η συνεργασία μας είναι άψογη. Τα έργα θα διαρκέσουν περίπου 10 μέρες και εκτιμούμε ότι ο χρόνος είναι αρκετός για την αποκατάσταση των ζημιών» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαφρέδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος