FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη Τύπου Olympia Masters: «Κάθε καλοκαίρι στην Αρχ. Ολυμπία»

Ημερομηνία: 19-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας η συνέντευξη Τύπου του Olympia Masters. Στο πάνελ παρευρέθησαν ο Γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου και Δήμητρα Χαριτίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Αμάραντος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Χάρης Σπηλιόπουλος , ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Κωσταριάς και οι αθλητές Δημήτρης Χατζηνικολάου- Ιάσωνας Κανέλλος, που έχουν κερδίσει 3 OPEN φέτος, τα κορίτσια της Εθνικής Beach Volley K20, Έλενα Μπάκα-Μαρία Κλέπκου και το δίδυμο του Ολυμπιονίκη Νάντια Μαύρου-Μαρία Μαστοροπούλου.

Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.): «Κάθε καλοκαίρι Masters στην Αρχαία Ολυμπία»

«Καταρχήν εύχομαι καλή διαμονή σε όλο τον κόσμο που έχει έρθει στην Αρχαία Ολυμπία για την διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αντώνη Χρυσανθακόπουλο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον ΑΟ Ολυμπιονίκης και τον πρόεδρο Αλέξανδρο Αμάραντο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χάρη Σπηλιόπουλο για όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει για την φετινή διοργάνωση, η οποία είναι καλύτερη από αυτή του 2018. Αν δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ως Ομοσπονδία από την πρώτη διοργάνωση, τότε δεν θα ερχόμασταν και φέτος. Εύχομαι να ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι στην Αρχαία Ολυμπία και να δείχνουμε τις αρετές του μπιτς βόλεϊ στον τόπο που γεννήθηκε ο αθλητισμός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΕΡΤ θα είναι δίπλα μας με live μετάδοση των τελικών την Κυριακή από τις 18.00 έως τις 20.00, καθώς πέρυσι οι τελικοί μεταδόθηκαν σε μαγνητοσκόπηση. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ».

Χάρης Σπηλιόπουλος (Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας): «Το μπιτς βόλεϊ έχει μπει στις ζωές μας»

«Ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και των πολιτών της Αρχαίας Ολυμπίας, καλωσορίζουμε στη πόλη για δεύτερη χρονιά το τουρνουά Masters. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με το 2018 και πλούσιο θέαμα από τους συμμετέχοντες. Η πετοσφαίριση έχει αρχίσει για τα καλά να μπαίνει στο σκεπτικό μας, καθώς και ο σύλλογος της πόλης, ο ΑΟ Ολυμπιονίκης είναι μεγάλος αρωγός του αθλήματος με πολύ καλό γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Αγκαλιάζουμε την διοργάνωση και δείχνουμε έμπρακτα την στήριξή μας».

Δημήτρης Κωσταριάς (Υπεύθυνος αθλητισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας): «Χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις»

«Είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις και να φιλοξενούνται στην Αρχαία Ολυμπία. Τα οφέλη διαχέονται στους νέους ανθρώπους και συμβάλλει στον τόπο έτσι ώστε να γίνει αθλητικός και τουριστικός προορισμός. Το μπιτς βόλεϊ αλλά και το βόλεϊ είναι αθλήματα που αγαπώ ιδιαίτερα, γιατί ήμουν και εγώ μέρος στα γυμνασιακά μου χρόνια στον ΑΟ Ολυμπιονίκης. Θεωρώ πως το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πλέον θεαματικά αθλήματα και από τα πιο αντικειμενικά. Οι αθλητές είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν όμορφο θέαμα. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να βρεθούν στις κερκίδες και να πάρουν μία πνοή δροσιάς αυτό το τριήμερο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, τον σύλλογο ΑΟ Ολυμπιονίκη και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Ραντεβού όλοι στο γήπεδο».

Αλέξανδρος Αμάραντος (Πρόεδρος ΑΟ Ολυμπιονίκη): «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τουρνουά Masters»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε στην Αρχαία Ολυμπία για δεύτερη χρονιά τουρνουά Masters. Η Αρχαία Ολυμπία και ο Ολυμπιονίκης απέδειξαν ότι μπορούν να διοργανώσουν τέτοιες δράσεις και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε ό,τι μας ζητηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που μας παρέχει ό,τι έχουμε ζητήσει, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ομοσπονδία και τον κ. Χαλβατζή και κ. Παρασκευόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Σπηλιόπουλο, καθώς και την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για την στήριξη. Θέλω να ευχηθώ υγεία στους αθλητές και στις αθλήτριες και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο στην πόλη μας, να το ευχαριστηθούν και να μας έρθουν και πάλι του χρόνου. Καλώ όλο τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αγώνες. Ένα μήνα τώρα τρέξαμε πάρα πολύ ως σύλλογος για να είναι άρτια η διοργάνωση. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πάντα δεκτικός στις συνεργασίες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ειδικά για ένα πανελλήνιο εάν συνεργαστούν αθλητικοί φορείς, δήμοι για καλύτερο αποτέλεσμα για όλους, εννοείται είμαστε ανοιχτοί. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο και να το ευχαριστηθούν όλοι. Να ακούσω αθλητές να λένε ότι πέρασαν όμορφα».

Αντώνης Χρυσανθακόπουλος (Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας): «Η Αρχαία Ολυμπία στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού»

«Καλωσορίζω από την πλευρά μου όλους τους συμμετέχοντες. Η περυσινή διοργάνωση μας έδωσε την ¨πρόκριση¨ για να φιλοξενήσουμε και φέτος μία διοργάνωση Masters. Σκοπός μας είναι να μπει η Αρχαία Ολυμπία στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού με αυτές τις εκδηλώσεις. Ήταν στόχος της προηγούμενης διοίκησης αλλά και της φετινής να ανεβάσει αυτές τις διοργανώσεις κάθε φορά και πιο ψηλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την Ομοσπονδία, τον ΑΟ Ολυμπιονίκη και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την καθοριστική συμβολή τους».

Δημήτρης Χατζηνικολάου (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Ο καλύτερος ας κερδίσει»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία. Προσωπικά για μένα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο Masters της Αρχαίας Ολυμπίας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Εύχομαι το πνεύμα που… πηγάζει από τον αρχαιολογικό χώρο να μας βοηθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Ιάσωνας Κανέλλος (Αθλητής μπιτς βόλεϊ): «Χαρούμενος που φέτος μπορώ να παίζω στο OLYMPIA MASTERS»

«Λόγω τραυματισμού πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αρχαία Ολυμπία και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Η διοργάνωση είναι άρτια από όλες τις απόψεις και όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την Vapona και την Nissan Λάινας για την στήριξη».

Έλενα Μπάκα (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Τιμή μου να παίζω στην Αρχαία Ολυμπία»

«Είναι τιμή μου που επιστρέφω για να αγωνιστώ στο Masters στην Αρχαία Ολυμπία. Ευχαριστούμε τον Δήμο και όλους τους φορείς για την ευκαιρία που μας δίνεται να αγωνιστούμε στον τόπο γέννησης του αθλητισμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον χορηγό μας, την εταιρεία Ήλιος, καθώς χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε σε αυτές τις διοργανώσεις».

Μαρία Κλέπκου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Ιστορικός τόπος η Αρχαία Ολυμπία»

«Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτόν τον ιστορικό τόπο. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που πραγματοποίησαν αυτή την διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρεία Ήλιος που στηρίζει την συμπαίκτριά μου και εμένα στα τουρνουά».

Νάντια Μαύρου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Περήφανη που εκπροσωπούμε την τοπική κοινωνία»

«Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπούμε με την Μαρία την τοπική ομάδα του Ολυμπιονίκη και της Αρχαίας Ολυμπίας. Χαίρομαι που οι αρμόδιοι φορείς συνεργάστηκαν και φέτος για να γίνει αυτή η διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εύχομαι να προσφέρουμε όμορφο θέαμα σε γεμάτες κερκίδες. Ευχαριστούμε τον ΑΟ Ολυμπιονίκη που μέσω της Ομοσπονδίας μας εμπιστεύτηκε την φετινή wild card και είναι τιμή μας που συμμετέχουμε στο κυρίως ταμπλό. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας υποστήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια και είναι το Pantheon Espresso Bar στον Πύργο, την Taratsa Κουζίνα, Δια χειρός και Punto Ottico».

Μαρία Μαστοροπούλου (Αθλήτρια μπιτς βόλεϊ): «Καινούργιο για μένα το μπιτς βόλεϊ»

«Είμαι πολύ περήφανη που εκπροσωπώ τον Ολυμπιονίκη ως αρχηγός του. Είναι η πρώτη χρονιά που παίζω μπιτς βόλεϊ και είναι κάτι καινούργιο για μένα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ευχαριστούμε τους φορείς για την χορήγηση της wild card και μακάρι να γεμίσει ο κόσμος τις κερκίδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

agro-stathmos-georgika-farmaka-viologika skeuasmata-ad
image description
Proini_04-12-2017_olga:Layout 1.qxd
ydrotherm-ad2
ellinika-petrelaia-ad2
anthoulis-xaralampos-courier-ad1
iliagora-epimelitirio-ad2
image description

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Μικρές Ιστορίες Μαγειρικής
Όλα τα Ένθετα
Πρωινή Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ