FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη από τον Πύργο του υπ. Ευρωβουλευτή Θεόδωρου Τοσουνίδη: «Οι ΑΝΕΛ θα εκλέξουν τουλάχιστον δυο Ευρωβουλευτές»

Ημερομηνία: 23-05-2019 | Συντάκτης:

«Κάθε άλλο παρά χαλαρή πρέπει να είναι η ψήφος στις 26 Μαΐου», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θεόδωρος Τοσουνίδης στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε παρουσία του Συντονιστή των ΑΝΕΛ στην Ηλεία Τάκη Τσιλιμίγκρα, μιλώντας από τον Πύργο, για τη διακύβευση των ευρωεκλογών και προβλέποντας ότι το κόμμα άνετα θα εκλέξει τουλάχιστον δυο ευρωβουλευτές.

«Οι κάλπες ανοίγουν την Κυριακή και για τις Ευρωεκλογές, δυστυχώς υποβαθμισμένες για μια ακόμα φορά και αυτό γιατί οι κεντρικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας επιλέγουν στην ατζέντα να μην περιλαμβάνουν ένα από τα πιο σημαντικότερα κεφάλαια για τη χώρα που είναι η πορεία της, η θέση της, και ο τρόπος που παρουσιάζεται μέσα στην Ε.Ε. Η ατζέντα τους εξαντλείται σε μια κομματική αντιπαράθεση μεταξύ τους, υποβιβάζοντας ουσιαστικά τις ευρωεκλογές και το μήνυμα τους, σε μια αντιπαράθεση με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές σε βαθμό μάλιστα να ονομάζουν τις ευρωεκλογές ως δημοσκόπηση για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Σε αντίθεση με ΝΔ και Σύριζα επιμένουμε να αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το πόσο σημαντικό είναι στην κάλπη της Κυριακής να πάμε με κριτήριο και σκέψη τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και την ίδια την Ευρώπη» είπε και πρόσθεσε ότι οι Βρυξέλες δεν είναι μια μακρινή διεύθυνση είναι η γειτονιά μας. «Αυτά που αποφασίζονται στις Βρυξέλες  είναι αυτά που επηρεάζουν την καθημερινότητα της ζωής μας σχεδόν στο σύνολο της. Άρα αξίζει πηγαίνοντας στην κάλπη να θυμόμαστε ότι η επιλογή πρέπει να γίνει με ένα τέτοιο κριτήριο. Στις πολιτικές αυτές δυνάμεις που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους τα συμφέροντα της χώρας τις απαιτήσεις και τα αιτήματα ενός λαού, πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να αντισταθούν και πάνω απ’ όλα να κοιτάζουν τους συνομιλητές μας στην Ευρώπη και όχι με σκυμμένο κεφάλι. Τέτοια πολιτική δύναμη είναι οι ΑΝΕΛ».

Επιπλέον, ο κ. Τοσουνίδης, ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια οι ΑΝΕΛ απέδειξαν ότι όχι απλά θέλουν αλλά και μπορούν να υλοποιήσουν με απόλυτη συνέπεια όσα δεσμεύονται απέναντι στους συμπατριώτες μας και με το κριτήριο αυτό, ζήτησε και την εμπιστοσύνη των Ηλείων στην πορεία των ΑΝΕΛ για την Ευρώπη. «Πιστεύω απόλυτα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα εκπροσωπηθούν τουλάχιστον με δυο ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος