FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη στον Πύργο γυναίκα για κατοχή κοκαΐνης στον Πύργο – Κατασχέθηκαν 530 γραμμάρια

Ημερομηνία: 24-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο 24χρονη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα μισού κιλού κοκαϊνης!

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες, εντόπισαν την 24χρονη και σε έλεγχο που διενέργησαν, βρήκαν στην κατοχή της και κατέσχεσαν ένα δέμα, που περιείχε 530,7 γραμμάρια κοκαΐνης.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι η γυναίκα, είχε προσυμφωνήσει με έναν αλλοδαπό, να παραλάβει από τα ΚΤΕΛ το δέμα με τα ναρκωτικά και στη συνέχεια να το μεταφέρει και να το τοποθετήσει σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο άνδρας και το οποίο είχε σταθμεύσει κοντά στην οικία της.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια και των δύο, βρέθηκε στην οικία του τελευταίου και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε, προκειμένου να επικοινωνεί με την δράστιδα. Η συλληφθείσα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες επίσης Αλβανικής υπηκοότητας, οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος