FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης 44χρονος στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 21-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνελήφθη προχθες το πρωί στο Κατάκολο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 44χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τον άνδρα να κινείται σε περιοχή του Πύργου και σε έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο εξοχικό του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 9 δενδρύλλια κάνναβης, σε ισάριθμες πλαστικές γλάστρες, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ένα μέτρο, δύο τμήματα από φυτά κάνναβης, 47 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης και 340 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης (φύλλα ανάμικτα με φούντες) απλωμένη προς αποξήρανση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης καλλιεργούσε τα φυτά κάνναβης με το σύστημα της υδροπονικής καλλιέργειας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κλιμακοστάσιο εξωτερικά του σπιτιού, το οποίο είχε επενδυθεί με νάιλον, ενώ στην οροφή υπήρχε τοποθετημένος ειδικός λαμπτήρας για την ανάπτυξη και τη φωτοσύνθεση των φυτών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος