FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη 50χρονος στο Σιμόπουλο με 8 κιλά χασίς και 16 δενδρύλια

Ημερομηνία: 19-10-2020 | Συντάκτης:

Πάνω από 8 κιλά κάνναβης και 16 δενδρύλλια, κατάσχεσαν σε επιτόπια έρευνα στο Σιμόπουλο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Για τις παραπάνω ποσότητες χασίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός 50χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν και κατάσχεσαν στην οικία, στο όχημα και σε αποθηκευτικούς χώρους του συλληφθέντος :

8 κιλά και 315 γραμμάρια κάνναβης,

Πλήθος σπόρων κάνναβης καθαρού βάρους επτά γραμμαρίων περίπου,

Δύο ψαλίδες χειρός με ίχνη και οσμή κάνναβης,

Ένα κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε παρακείμενη ρεματιά, μερικά αποψιλωμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, όπου βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,5 έως 3 μέτρων περίπου. Στο ίδιο χώρο υπήρχαν ανοιγμένοι τουλάχιστον είκοσι λάκκοι από καλλιέργεια φυτών κάνναβης, ενώ ανευρέθηκαν και 12 εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης με ριζικό σύστημα, τα οποία ήταν ήδη πλήρως συγκομισμένα.

Το προσδοκώμενο παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο άνδρας από την διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης και από αυτές που θα συγκόμιζε από τα εναπομείναντα δενδρύλλια, εκτιμάται ότι θα ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ περίπου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος