FOLLOW US: facebook twitter

Αντιπλημμυρικά και έργα στους ΤΟΕΒ της Ηλείας – Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη με τηλεδιάσκεψη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 22-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έλευση του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 14.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο. Επί του θέματος θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Σε σχέση με τα θέματα που αφορούν την Ηλεία πρόκειται μεταξύ άλλων να συζητηθούν και να εγκριθεί ο τρόπος ανάθεσης δύο που αφορούν  την Προμήθεια ηλεκτρονικών υδροληψιών, κεντρικών παροχομέτρων και τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης, καταγραφής και ελέγχου των παροχών του αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Σαβαλίων» με προϋπολογισμό 877.530,22€ , του αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Μυρτουντίων» με προϋπολογισμό Υποέργου: 1.444.096,61€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και επίσης η έγκριση του τρόπου ανάθεσης του υποέργου , «Εγκατάσταση ηλεκτρονικών υδροληψιών με υδρομετρητή και κεντρικών υδρομετρητών στα αντλιοστάσια άρδευσης» με προϋπολογισμό Υποέργου: 929.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., της Πράξης με τίτλο: «Βελτίωση Υφιστάμενου Αρδευτικού έργου ΤΟΕΒ Β΄ Πύργου».

Στην ίδια συνεδρίαση συμπεριλαμβάνεται η έγκριση του τρόπου ανάθεσης του Έγκριση του τρόπου ανάθεσης του 1ου υποέργου με τίτλο «Μελέτη οριοθέτησης – διευθέτησης στον ποταμό Ενιπέα»  προϋπολογισμού υποέργου 940.000,00€ με ΦΠΑ της μελέτης με τίτλο «Μελέτη οριοθέτησης-διευθέτησης σε υδατορέματα της Π.Ε. Ηλείας» συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00€ μετά του ΦΠΑ.

Τέλος θα εγκριθεί ο τρόπος ανάθεσης του έργου: «Συντήρηση – Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ηλείας ετών 2020-2022», προϋπολογισμού 9.300.000,00€, που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ 501, με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης θα συζητηθεί και η επερώτηση του Ηλείου Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Μπράμου Παναγιώτη σχετικά με την εξέλιξη του έργου αναβάθμισης χερσαίας ζώνης λιμένα Κατακόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος