FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει σήμερα «Θεού θέλοντος» ο Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ύδρευσης – Παραιτήθηκε χθες το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σήμερα αναμένεται η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς χθες, ημέρα που είχε οριστεί για τη συγκρότηση του, εμφανίστηκε μόνον ο προεδρεύων (ο Νίκος Κοτσώνης από το Δήμο Πύργου που είναι ο πρώτος σε σταυρούς στην έδρα του Συνδέσμου). Μετά την εξέλιξη αυτή, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο η θητεία του οποίου είχε λήξει την 31η Αυγούστου, αλλά παρέμεινε στη θέση του για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του Διυλιστηρίου, υπέβαλε σύσσωμο την παραίτηση του. Με ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι παροτι το απερχόμενο Δ.Σ. είχε χάσει την πολιτική νομιμοποίηση του, θεώρησαν σωστό το σπουδαίο έργο της υδροδότησης δυο δήμων που διαχειρίζεται ο Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος, να έχει συνέχεια και συνέπεια, και έμειναν τρεις μήνες για να διαχειριστούν όχι μόνο τη λειτουργία του αλλά και τις διάφορες βλάβες του δικτύου που συχνά προέκυπταν. «Μέχρι τώρα έχουμε λάβει τρεις (3) παρατάσεις νομιμοποίησης από την Εθνική Τράπεζα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στις πληρωμές του προσωπικού, του Διυλιστηρίουκαι των λοιπών εργολάβων/ συνεργατών. Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.Θεωρούμε τη σημερινή ενέργεια, κοροϊδία τόσο προς εμάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σόσο και προς τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το δίκτυο Ερυμάνθου καθώς οι ΔήμοιΠύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν δείχνουν τηναπαραίτητη σοβαρότητα και ευθύνη για ένα τόσο σημαντικό έργο.

Για το λόγο αυτό και μην έχοντας άλλα περιθώρια νομικά, τυπικά ή ουσιαστικά, σύσσωμο

το απερχόμενο Δ.Σ. παραιτείται. Ελπίδα όλων μας είναι, να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή συνάντηση και να μη διακοπεί η λειτουργία του διυλιστηρίου και του δικτύου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος