FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 19 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνεται η έγκριση επιλογής χώρου για την κατασκευή νέας παιδικής χαράς εντός του χώρο της πλατείας στη Δεξαμενή, η παράταση της λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πύργου και η μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του ΚΔΑΠ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΠ και θα καθοριστεί το ύψος της αποζημίωσης του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. ενώ θα ληφθεί και απόφαση ορισμού ορκωτών λογιστών για τη διενέργεια τακτικού διαχειριστικού ελέγχου στην δημοτική επιχείρηση.

Ακόμα το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενώ θα προχωρήσει και στην κατανομή της Α δόσης στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος