FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί η σύναψη τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας και των 7 Καλλικρατικών Δήμων του Ν. Ηλείας για την πράξη με τίτλο: «Χρηματοδότηση και τιμολογιακή πολιτική για την εκτέλεση του έργου της Προσωρινής ενδιάμεσης λύσης μέχρι την έναρξη λειτουργίας του έργου: ‘Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας 2018-2020’» καθώς και σύναψη αντίστοιχης σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας με τον Δήμο Ήλιδας, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στην υλοποίηση του έργου τής Προσωρινής ενδιάμεσης λύσης μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας.

Ακόμα το συμβούλιο θα συζητήσει την έγκριση προμελέτης του έργου «Επέκταση Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) ΠΕ Ηλείας» αλλά και την υποβολή σχετικού φακέλου για το θέμα, για χρηματοδότηση στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ ή στη Διαχειριστική Αρχής τής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΕΣΠΑ).

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα γίνει ορισμός Δ/ντος Συμβούλου στη ΔΗΑΝΕΤΑΑ (Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων Αμαλιάδας) ενώ θα τεθεί προς συζήτηση η τροποποίηση της λειτουργίας τού Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ήλιδας − Εξαίρεση από την εφαρμογή τής πενθήμερης εργασίας.

Μεταξύ των θεμάτων, συμπεριλαμβάνεται και η συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής τού έργου «Προσθήκη διωρόφου κτιρίου υπογείου για ΤΕΠ, Μ.Α.Φ και χώρους για Η/Μ εγκαταστάσεις στο Γ.Ν. Αμαλιάδας (Α΄Φάση)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος