FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε το ΔΣ του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού: Μείωση-ανάσα για τους αρδευτές και άμεσος καθαρισμός στις διώρυγες

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Με τον καθορισμό του νέου προϋπολογισμού, μειωμένου κατά 30%, και τη δρομολόγηση των απαραίτητων εργασιών  καθαρισμού ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η συνεδρίαση του νεοσυσταθέντος διοικητικού συμβουλίου του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού.  Ο νέος πρόεδρος Τάσος Αλτάνης ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου για το σκεπτικό των αποφάσεων, τονίζοντας ότι προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι αρδευτές να μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους χωρίς εμπόδια και δυσκολίες και με καλύτερη οικονομική άνεση.

«Μειώσαμε κατά 30% τον προϋπολογισμό σε σχέση με πέρυσι. Είναι πολιτική μας να έχουμε αγαστή συνεργασία με τους ΤΟΕΒ και κατ΄ επέκταση με τους αρδευτές μας. Είμαστε εδώ να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα που θα μας τεθεί ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου», ανέφερε ο κ. Αλτάνης.

Άμεσα αρχίζει και ο καθαρισμός των διωρύγων Αλφειού και Πηνειού ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου, μετά και τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πρέπει να σημειωθεί η άμεση ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου στο κάλεσμα του προέδρου Τάσου Αλτάνη να ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες ο  καθαρισμός με μηχάνημα από το Φλόκα.  Επίσης εγκρίθηκε και το τεχνικό πρόγραμμα της νέας χρόνια  για την επισκευή- συντήρηση και τις  προμήθειες ανά ΤΟΕΒ. Το διοικητικό συμβούλιο απασχόλησαν ακόμα θέματα σχετικά  με  λειτουργικά ζητήματα του οργανισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος