FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεση οικιών στη Γαστούνη με τον Βιολογικό

Ημερομηνία: 30-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Ανακοίνωση του δήμου Πηνειού – Τα τέλη σύνδεσης ανά κατηγορία

 

Σε συνέχεια του Κανονισμού Αποχέτευσης που εγκρίθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμος Πηνειού καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Γαστούνης, και συγκεκριμένα της περιοχής που οριοθετείται νότια των οδών Χαλκιοπούλου και Αρχαίας Ήλιδας και τα οποία έξω από τις οικίες τους  επί του πεζοδρομίου έχουν φρεάτια αναμονής συλλογής λυμάτων, να τροποποιήσουν τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης, ώστε να είναι δυνατή η  σύνδεσή τους με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης. Με την σύνδεση των σπιτιών με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ο βόθρος απενεργοποιείται λόγω της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού. Όπως επισημαίνεται από τον δήμο Πηνειού, η σύνδεση είναι υποχρεωτική βάσει της υπ αριθμ. 3046/304/89 αρ. 26 υπουργικής απόφασης. Σημειώνεται δε, ότι υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης των τελών σύνδεσης αποχέτευσης λυμάτων και σε δόσεις.

Οι πολίτες που θα προχωρήσουν σε σύνδεση των ακινήτων τους με τον Βιολογικό Καθαρισμό θα πρέπει να περάσουν αυτοπροσώπως στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Πηνειού οδός Γιαννακοπούλου 30 και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τον αριθμό υδρομέτρου- λογαριασμού ύδρευσης και λογαριασμό ΔΕΗ.

Τα τέλη σύνδεσης οικιών, επαγγελματικών και βιοτεχνικών χώρων με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα του Βιολογικού Καθαρισμού Γαστούνης έχουν καθοριστεί ως εξής:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος