FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Υποψήφιου Βουλευτή Αλέξιου Καστρινού με τον Πρόεδρο της Ομάδας Εύφορη Γη Παραγωγών κ. Βαλλιανάτο Χρήστο

Ημερομηνία: 05-07-2019 | Συντάκτης:

Ο Αλέξιος Καστρινός υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , την Παρασκευή 28/6, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομάδας Εύφορη Γη Παραγωγών κ. Βαλλιανάτο Χρήστο.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες του Νομού Ηλείας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής κος. Καστρινός δήλωσε ότι η αγροτική ανάπτυξη μπορεί να καταστεί βασικός πυλώνας στην ανάπτυξη και την έξοδο της πατρίδας μας από την οικονομική κρίση. Οι βασικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα αγροτικά ζητήματα, όπως τις διατύπωσε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης περιλαμβάνουν την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας

Επίσης Προτεραιότητες για τον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να είναι:

-η ανάσχεση της πτώσης του γεωργικού εισοδήματος

-η ταυτόχρονη συγκράτηση του περιορισμού της απασχόλησης, με την ανανέωση των γενεών

-τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

-η μεταφορά έρευνας και καινοτομίας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις

-η αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων

-η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω της ενίσχυσης των παραγωγικών επενδύσεων και της στήριξης της εξωστρέφειας των αγροτικών προϊόντων.

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε Επιχειρήσεις του Νομού Ηλείας

Ο Αλέξιος Καστρινός, υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , επισκέφτηκε τις επιχειρήσεις ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΦΡΟΥΤ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ Οπωροκηπευτικά & GEOPLANT Α.Ε.  – Τ. ΛΑΙΝΑ στα Λεχαινά  και  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ στη Γαστούνη όπου ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τις διοικήσεις τους για την πορεία τους και γενικότερα για τις οικονομικές  συνθήκες.

Ο κ. Καστρινός δήλωσε ότι η ενίσχυση των επιχειρήσεων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι από τις κύριες προτεραιότητες της παράταξης μας και του Κυριάκου Μητσοτάκη  που έχει ως στόχο την τόνωση της οικονομίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας .

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος