FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση της κίνησης «Ο Πύργος είμαστε εμείς» με το Σύλλογο ΑμεΑ «ΗΛΙΣ»

Ημερομηνία: 06-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση των μελών της κίνησης “Ο Πύργος Όλοι εμείς” με τον Σύλλογο ΑμεΑ “ΗΛΙΣ”.

Με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία ακούσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ “ΗΛΙΣ”, καθώς και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για να αλλάξει το περιβάλλον και η καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στον Πύργο, καθώς και στην εξεύρεση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Οι ανάγκες όμως δεν σταματούν εδώ, ο Δήμος θα έπρεπε να στέκεται δίπλα στους συλλόγους ΑμεΑ και να φροντίζει ώστε να λειτουργούν εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης και να καλύπτει τις ανάγκες σε αναλώσιμα υλικά. Να είχε φροντίσει οι νέες παιδικές χαρές να έχουν παιχνίδια προσαρμοσμένα για  παιδιά ΑμεΑ. Να φρόντιζε για την άθλησή τους και την επαφή τους με τις νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι δεξιότητες τους. Εμείς αυτόν τον Δήμο θέλουμε που θα σηκώνει τη σημαία της αλληλεγγύης  και θα δείχνει τον δρόμο  στους συμπολίτες μας για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος