FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση της Π.Υ με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δ.Ε Φιγαλείας: Προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Ημερομηνία: 14-05-2020 | Συντάκτης:

Στο Δημαρχείο Φιγαλείας πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση γνωριμίας αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ηλείας με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιγαλείας. Από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος το παρών έδωσαν ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχος Βασίλης Σολδάτος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Πυραγός Γιώργος Κωσταντακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων Κώστας Δρακόπουλος καθώς και ο υποδιοικητής Θεόδωρος Νεοφώτιστος.

Από πλευράς Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Φώτης Καλογερόπουλος καθώς και ο σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Οικονόμου ενώ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΤΚ Νέας Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος, των Πετραλώνων Χαράλαμπος Καππής, της Φιγαλίας Θανάσης Κοκκίνης, του Κρυονερίου Θανάσης Κουτσούνης ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Πρόεδροι ΤΚ Στομίου και Περιβολίων.

Συζητήθηκαν θέματα όπως οι καθαρισμοί υδατοδεξαμενών πυρόσβεσης, η λειτουργία πυροσβεστικών κρουνών στους οικισμούς, η χρήση των πυροσβεστικών οχημάτων Δ.Ε Φιγαλείας, ο καθαρισμός των οικοπέδων εντός οικισμών, η συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα κ.α


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος