FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Ανδρέα Νικολακόπουλου με Αστυνομικό Δ/ντή Ηλείας: Δρομολογούνται λύσεις για τα προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση, για όλα τα βασικά θέματα που αφορούν την Αστυνομία της Ηλείας, είχε ο βουλευτής του Νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον Αστυνομικό Δ/ντή Παναγιώτη Μάνδαλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την επικρατούσα κατάσταση, τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν και αναφέρθηκε σε λειτουργικά ζητήματα για τα οποία απαιτείται η συνδρομή της πολιτείας, ως προς την επίλυσή  τους.

Ο κ. Νικολακόπουλος εστίασε από την πλευρά του στο ζήτημα της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ειδικά σε περιοχές του νομού που δεν θεωρείται επαρκής η αστυνομική δύναμη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δρομολογούνται οι διαδικασίες για την ενίσχυσή τους.

“Γνωρίζω ότι πολλές φορές και κάτω από αντίξοες συνθήκες, επιτελείται ένα δύσκολο αλλά σημαντικό έργο, και τούτο η κοινωνία και η πολιτεία οφείλει διαρκώς και επί της ουσίας να σας το αναγνωρίζει. Εκείνο που έχει σημασία είναι να τονώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, να νιώθουν ότι πράγματι έχουν την Αστυνομία κοντά τους, και απαιτείται περαιτέρω προσπάθεια για τον περιορισμό των φαινομένων εγκληματικότητας και των περιστατικών της παραβατικότητας”. είπε ο Ηλείος βουλευτής απευθυνόμενος στον κ. Μάνδαλο.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε και στα ζητήματα οδικής ασφάλειας στο νομό, προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και οι τροχονομικές παραβάσεις. Ο κ. Νικολακόπουλος και ο Αστυνομικός Δ/ντής συζήτησαν και το θέμα της ενίσχυσης των Τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό και λειτουργικά μέσα, ζήτημα το οποίο έχει τεθεί κατ’ επανάληψη και από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και επισημάνθηκε ακόμη ότι πρέπει να συνεχισθεί και η προσπάθεια για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών ή μετεγκατάσταση των Αστυνομικών Τμημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος