FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων με το Δ. Μεσσαλά: Επί τάπητος τα προβλήματα του Γυμνασίου Καράτουλα

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον πρόεδρο της δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Πύργου Δημήτρη Μεσσαλά  επισκέφτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καράτουλα με σκοπό την ενημέρωση του για τα συσσωρευμένα προβλήματα της σχολικής μονάδας που επί δεκαετίας στεγάζεται σε λυόμενα.

Από την πλευρά των γονέων τέθηκε το θέμα των αντίξοων συνθηκών ως προς την μάθηση αλλά και η επικινδυνότητα λόγω της παλαιότητας των αιθουσών ενώ ζητήθηκε και η βελτίωση του ταρτάν του γηπέδου 4χ4 καθώς και η συντήρηση του σκίαστρου που βρίσκεται στο προαύλιο.

Πέραν των προβλημάτων που έχουν να κάνουν με το κτιριακό οι εκπρόσωποι των γονέων έθεσαν υπόψη  του κ Μεσσάλα το πρόβλημα της μη αποκομιδής των σκουπιδιών ενώ έθεσαν και το θέμα  της έλλειψης σήμανσης οδικής κυκλοφορίας ακριβώς έξω από τη σχολική μονάδα καθώς και την ανάγκη για μέριμνα διευθέτησης των όμβριων υδάτων επί του επαρχιακού δρόμου εντός του οικισμού Καράτουλα κοντά  στο σχολείο.

Τέλος από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τέθηκε το φλέγον θέμα της αποπεράτωσης του νέου κτιρίου Γυμνασίου Λυκείου Καράτουλα που έχει καθυστερήσει.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος κ Μεσσαλάς εξέφρασε την αμέριστη συμπόρευση του, σε όποια προσπάθεια γίνει από το Σύλλογο Γονέων, για την επίλυση των προβλημάτων ενώ δεσμεύτηκε για την αποκομιδή των απορριμμάτων από της υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου  καθώς και η συνεργασία του με τις τεχνικές υπηρεσίες για τα θέματα της ασφαλής πρόσβασης στο σχολειό των μαθητών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος