FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση με Βεσυρόπουλο

Ημερομηνία: 29-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η επίλυση του ιδιοκτησιακού του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας, ήταν το θέμα της χθεσινής συνάντησης του αντιπερ/ρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απ. Βεσυρόπουλο στην Αθήνα.

Ο αντιπερ/ρχης Ηλείας, έχοντας καταθέσει τις προτάσεις του το προηγούμενο διάστημα, εξήγησε στον Υφυπουργό ότι, από τη στιγμή κατά την οποία στο Διοικητήριο της Π.Ε Ηλείας συστεγάζονται και μη αυτοτελείς Υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου, είναι προς το συμφέρον όλων το θέμα αυτό να επιλυθεί οριστικά και άμεσα.

Ο κ. Βεσυρόπουλος σημείωσε πως πρόκειται για ζήτημα που δεν αφορά μόνο την ΠΕ Ηλείας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά αρκετά ακόμα Διοικητήρια Περιφερειακών Ενοτήτων ανά την Ελλάδα.

Για τους λόγους αυτούς, έχοντας κατανοήσει και τα προβλήματα που συνεπάγονται αυτής της «εκκρεμότητας» ετών, τόνισε στον κ. Γιαννόπουλο ότι το ΥΠΟΙΚ ήδη επεξεργάζεται σχέδιο για τη συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος, είτε με νομοθετική ρύθμιση είτε με μεμονωμένες συμβάσεις παραχώρησης χρήσης των εν λόγω κτιρίων, πρόταση που έχει ήδη καταθέσει ο κ.Γιαννόπουλος.

Σημείωσε τέλος, ο Υφυπουργός, ότι χρονικά, η οριστική επίλυση του ζητήματος είναι κοντά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 29/01/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος