FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Α. Μαρίνου με επιστημονικό υπεύθυνο Κ.Υ. Δ. Τασσόπουλο: «Διαρκής η στήριξή μας στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης»

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Υγεία

Συνάντηση με τον νέο επιστημονικό υπεύθυνο του ΚΥ Γαστούνης παιδίατρο κ. Δημήτρη Τασσόπουλο, είχε ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος παρουσία του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών ιατρού κ. Γιώργου Παναγούλια, στο Δημαρχείο της Γαστούνης.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος υποδεχόμενος τον νέο επιστημονικό υπεύθυνο αφού ευχαρίστησε την απελθούσα διευθύντρια, την ιατρό  κ. Στεφανία Βουλιώτη για την συνεργασία που είχαν, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο γνωστός παιδίατρος Δημήτρης Τασσόπουλος που διετέλεσε διευθυντής  του ΚΥ και παλαιότερα, θεωρώ ότι θα ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που έχουν τώρα όλες οι μονάδες υγείας, λόγω των ειδικών συνθηκών.  Είμαι βέβαιος  ότι θα αποτελέσει εκείνον τον διευθυντή που θα είναι αμετακίνητος, όσον αφορά στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και μάλιστα θα έλεγα  ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και οποιαδήποτε παρέμβαση, η οποία θα κατατείνει στην υποβάθμιση της μονάδας.

Ο Δήμος, η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα και στη διεύθυνση και στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό και στο διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας, όπως έκανε μέχρι σήμερα. Εμάς μας ενδιαφέρει το Κέντρο Υγείας να ανταποκρίνεται στην υποχρέωση που έχει και μόνον αυτό».

Ο γιατρός κ. Γιώργος Παναγούλιας, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών και αναπληρωτής δημάρχου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστούμε το προσωπικό, διότι βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή,  κι έχουν ήδη προσβληθεί από κορωνοϊό και γιατροί και νοσηλευτές, ευτυχώς χωρίς επιπλοκές και με αίσιο τέλος. Εμείς ως Δήμος θα καταβάλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια και ήδη το κάνουμε, να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Η δομή αυτή πρέπει όχι μόνο να λειτουργεί απρόσκοπτα αλλά πρέπει να αυξηθεί και σε δυναμικό».

Ο κ. Δημήτρης Τασσόπουλος παιδίατρος επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Γαστούνης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κύριο Δήμαρχο και τον φίλο μου και συμφοιτητή τον Γιώργο Παναγούλια, για τα καλά τους λόγια και για τις ευχές τους, όπως και για την ειλικρινή τους διάθεση για συνεργασία. Πραγματικά το ΚΥ Γαστούνης προσβλέπει και στη βοήθεια του δήμου, η οποία είναι πολύ σημαντική. Προχθές για παράδειγμα,  έγινε απολύμανση, λόγω ενός πρόσφατου περιστατικού, με τη βοήθεια του δήμου.

Με τη βοήθεια της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, με την τεράστια προσπάθεια των γιατρών, οι οποίοι κάνουν πολλές υπερβαίνουσες εφημερίες, του νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο πρέπει να κινείται ανάμεσα στα συνηθισμένα περιστατικά και στα περιστατικά διερεύνησης του νέου κορωνοϊού, αλλά και του διοικητικού προσωπικού, το οποίο πρέπει να καταγράφει όλη αυτή την προσπάθεια, οι εφημερίες του Δεκεμβρίου έχουν δρομολογηθεί για την 24ωρη κάλυψη του ΚΥ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος