FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Β. Γιαννόπουλου με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας Παν. Μάνδαλο

Ημερομηνία: 10-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την επίσκεψη του Διευθυντή Αστυνομίας Ηλείας, Αστυν. Διευθυντή Παναγιώτη Μανδάλου, δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στον Πύργο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, έγινε μια πρώτη αποτίμηση της εφαρμογής – στην Ηλεία – των περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού – Covid 19, και τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία. Ο κ. Γιαννόπουλος εξήρε το έργο της Αστυνομίας, πιστώνοντας σε όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας τον περιορισμό των παραβατικών συμπεριφορών των πολιτών, όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων αυτών. Μεγάλο «στοίχημα» για την Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα μαζικής εξόδου και συναθροίσεων από τους πολίτες, όπως εξήγησε ο κ. Μάνδαλος στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννόπουλο, είναι οι ημέρες που ακολουθούν, από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Για τους λόγους αυτούς, ήδη, όπως εξήγησε ο Αστυνομικός Διευθυντής, υπάρχει ολοκληρωμένος σχεδιασμός από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα υπάρχουν αυξημένοι έλεγχοι από κλιμάκια της Αστυνομίας, σε όλη την Ηλεία.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μάνδαλος, στηρίζοντας την προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και τις πρωτοβουλίες του Αντιπεριφέρειαρχη κ. Γιαννόπουλου για την ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας, βρέθηκε στο προσωρινό Τμήμα Αιμοδοσίας που φιλοξενείται στο ισόγειο του Διοικητηρίου και αιμοδότησε. Το παράδειγμά του ακολούθησαν και αρκετοί αστυνομικοί, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας που αιμοδότησαν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε αίμα, εν μέσω της πανδημίας του κορονωϊού,  τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά ο κ. Γιαννόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος