FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Β. Γιαννόπουλου με Εμπορικό και Τεχνικό Επιμελητήριο: Συντάσσονται με την κοινή προσπάθεια για τα Παν/κά τμήματα

Ημερομηνία: 19-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση  με εκπροσώπους του Εμπορικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, χθες σχετικά με το ζήτημα της διατήρησης και ενίσχυσης των τμημάτων Μουσειολογίας και Γεωπονίας στον Πύργο και στην Αμαλιάδα αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο και τον πρόεδρο της Νομ. Επιτροπής Ηλείας του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας Χρήστο Γεωργακόπουλο, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο κ. Γιαννόπουλοςπρος την κατεύθυνση της διεκδίκησης διατήρησης των δυο Πανεπιστημιακών Τμημάτων, στο Μηχανογραφικό Δελτίο. Και οι δυο, τον διαβεβαίωσαν ότι συντάσσονται και προσυπογράφουν την κοινή προσπάθεια, προκειμένου να καταγραφεί και να ακουστεί η μαζική και συνολική αντίδραση και απαίτηση της Ηλείας. «…για εμάς είναι “κόκκινη γραμμή” η διατήρηση των Τμημάτων της Ηλείας στο Μηχανογραφικό Δελτίο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας εν πολλοίς είναι άνευ αντικειμένου. Αναμένουμε τις Κυβερνητικές αποφάσεις», δήλωσε ο κ. Νικολούτσος, με τον κ. Γεωργακόπουλο να συμπληρώνει «…διαπιστώνουμε με θλίψη ότι οι “κόκκινες γραμμές” έχουν ξεπεραστεί και ο Νομός Ηλείας γιορτάζει με έναν ιδιότυπο τρόπο τα 100 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, επανερχόμενος σ’ εκείνη την κατάσταση, χωρίς οδικό δίκτυο, σιδηροδρομική σύνδεση και νοσοκομείο, και τώρα οδεύουμε χωρίς Πανεπιστημιακές Σχολές. Συντασσόμαστε στην κοινή προσπάθεια για την διατήρηση των Τμημάτων και θεωρούμε απαραίτητη, σε αυτή, τη συμμετοχή των Ηλείων Βουλευτών και κυρίως της κυβερνώσας παράταξης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος