FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γ. Λυμπέρη με τον κ. Β. Ματσουλιάδη που δήλωσε: «Οι συμβατικές υποχρεώσεις για το δρόμο υλοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς»

Ημερομηνία: 13-11-2019 | Συντάκτης:

Με τον Εργοταξιάρχη της αναδόχου εταιρείας INTRAKAT κ. Βασίλη Ματσουλιάδη, που έχει αναλάβει το κομμάτι του νέου αυτοκινητόδρομου  της Πατρών – Πύργου, εντός των ορίων του Δήμου Ήλιδας, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 12 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Ο στόχος της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής Δημάρχου Ανδρέας Παπαδάκος, ο αντιδήμαρχος Έργων Θανάσης Φουντάς και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας κ. Νίκη Κοκκαλιάρη, ήταν διττός:

-να ενημερωθούν για την πορεία κατασκευής του δρόμου εντός και εκτός ορίων του Δήμου Ήλιδας και

-σε συνεργασία με την εταιρεία, να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την κατασκευή της νέας εισόδου της Αμαλιάδας από το κόμβο που θα την συνδέει με τον νέο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας, όπως εξήγησε ο κ. Λυμπέρης, στον κ Ματσουλιάδη, είναι «η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς δρόμου, που θα συνδέει την Αμαλιάδα με τον νέο αυτοκινητόδρομο» και ζήτησε τη συμβολή της κατασκευάστριας εταιρείας, ώστε άμεσα να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες ώστε «σύντομα ακόμα ένα σημαντικό έργο για τη Δήμο να μπει σε τροχιά υλοποίησης».

Παίρνοντας το λόγο, ο κ ο κ Ματσουλιάδης  ανέφερε πως θα παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί για την υλοποίησης της κατασκευής της νέας εισόδου της Αμαλιάδας.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του συνολικού έργου της Πατρών – Πύργου, ανέφερε ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις της INTRAKAT υλοποιούνται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς, αφού θέληση της εταιρείας είναι να παραδοθούν οι δικές τις εργολαβίες, νωρίτερα από ότι αναφέρουν τα χρονοδιαγράμματα.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ Λυμπέρης δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των  εργασιών στα δύο εργοτάξια ( Γεράκι και Αγ. Ιωάννη) εντός του Δήμου Ήλιδας.

LYMPERIS EISODOS AMALADAS 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος