FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γ. Λιατσή με νέο Διοικητή Π.Υ. Πύργου: Ανάγκη μεταστέγασης στο παλιό Ινστιτούτο του ΑΣΟ

Ημερομηνία: 15-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τον Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, συναντήθηκε χθες στο Λάτσειο ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας Δημήτρης Αντωνάκης.

«Οι σχέσεις μου με την Πυροσβεστική διαχρονικά είναι τέλεια» τόνισε ο κ. Λιατσής, επισημαίνοντας ότι αναγνωρίζει το έργο της, στην πόλη και το Νομό και σέβεται τις προσπάθειες που γίνονται καθώς πολλά «άσχημα» θα είχαν συμβεί αν δεν λειτουργούσαν με τον τρόπο που λειτουργούν. «Άρα η διεύθυνση της πυροσβεστικής διαχρονικά βρίσκεται σε καλά χέρια στον Πύργο. Χαίρομαι που ο νέος διοικητής είναι απόλυτος γνώστης των θεμάτων που απασχολούν το δήμο μας και γενικότερα την Ηλεία. Ξέρω και κατάλαβα ότι έχει τη διάθεση να βοηθήσει, δε χρειάστηκε καμία ενημέρωση γιατί τα προβλήματα τα ήξερε και το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι επί των ημερών του να γίνουν μερικά πράγματα τα οποία δεν καθυστερούν λόγο υπαιτιότητας της Πυροσβεστικής αλλά έχουν μια ανάγκη να υποστηριχθούν και από την περιφέρεια και την κεντρική εξουσία. Μέγιστο των προβλημάτων είναι να μεταστεγαστεί η Πυροσβεστική απέναντι από το στάδιο, στο παλιό Ινστιτούτο ΑΣΟ που θα της δώσει τη δυνατότητα να οργανωθεί και να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της καλύτερα απ’ ότι τώρα».

Με τη σειρά του, ο νέος Διοικητής επισήμανε ότι θα υποστηρίξει το έργο και τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Πυροσβεστικής και Δήμου ενώ τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την μεταστέγαση της Υπηρεσίας ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες  υπηρεσίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος