FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Γ. Λιατσή με Δ.Σ. Φιλαρμονικής «Απόλλων»: Πάλκο της Φιλαρμονικής «ξανά» στην πλατεία του Πύργου

Ημερομηνία: 11-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη δημιουργία ενός μόνιμου πάλκου, όπως παλιά, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, ώστε τα Σαββατοκύριακα η μπάντα της Φιλαρμονικής «Απόλλων» να παιανίζει μουσικές και τραγούδια, θα τοποθετήσει σύντομα η δημοτική αρχή ύστερα από αίτημα του Δ.Σ. της Εταιρείας.

Αυτό ήταν το βασικότερο θέμα –μεταξύ άλλων- που συζητήθηκαν χθες στο Λάτσειο, μεταξύ του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, του προέδρου της Φιλαρμονικής «Απόλλων» Αθανάσιου Δασκόπουλου και του αντιπροέδρου- καθηγητή Ανωτάτης Εκπαίδευσης Αλέξη Καράμπελα, παρουσία και της Δ/ντριας Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου και μέλους του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αντωνίας Παπανικολάου.

«Η Φιλαρμονική δεν είναι ένα τυχαίο νομικό πρόσωπο που ασχολείται με τον πολιτισμό είναι ο πολιτισμός τη πόλης. Πάντα οι διοικήσεις έχουν αξιοσέβαστα πρόσωπα, ανθρώπους που συνειδητά ασχολούνται με τον πολιτισμό και σήμερα έχω χαρά να συνομιλώ με τα μέλη της Διοίκησης» τόνισε ο κ. Λιατσής και επισήμανε πως το αίτημα που του έχουν καταθέσει για την δημιουργία πάλκου στην κεντρική πλατεία, όπως υπήρχε παλιά, ήδη το έχει επικοινωνήσει με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τον Άρη Φιλιππόπουλο ώστε να γίνει ένας γρήγορος διαγωνισμός για την απόκτηση του.

Τόσο ο κ. Δασκόπουλος όσο και ο κ. Καράμπελας, εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνάντηση, τονίζοντας πως ο Δήμαρχος είναι υποστηρικτής της Φιλαρμονικής και πρόσθεσαν ότι η Φιλαρμονική «σαν πολιτιστικός καταλύτης, ως συνδετικός κρίκος του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της πόλης, θα μπορέσει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί μέσα από τις τακτές εκδηλώσεις που προετοιμάζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος