FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση εργασίας Κοροβέση – Σκαρτσιάρη

Ημερομηνία: 16-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού ΠΔΕ κ. Νίκος Κοροβέσης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Απασχόλησης του Δήμου Πύργου κ. Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.

Το αντικείμενο της συζήτησης αφορούσε τις δυνατότητες προώθησης του έμψυχου δυναμικού της Ηλείας σε θέσεις εργασίας τουριστικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα συζητήθηκε η δυνατότητα απορρόφησης έμψυχου δυναμικού σε ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Ξένου (ο όμιλος διαθέτει 13 ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Ζακύνθου) και με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για την απορρόφηση εργαζομένων από την Ηλεία.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι δυνατότητες του Ν. Ηλείας σε Τουριστικά θέματα, απασχόλησης και προβολής στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια.

Ο κύριος Σκαρτσιάρης, ο οποίος έχει διατελέσει και Δντής στο ΙΕΚ Πύργου δήλωσε: «Αισθάνομαι ευτυχής που σε αυτές τις δύσκολες εποχές μπορούμε να βοηθήσουμε συμπολίτες μας ώστε να καλύψουν θέσεις εργασίας. Συντονισμένα θα έρθουν αποτελέσματα».

Με τη σειρά του ο κύριος Κοροβέσης ανέφερε: «Η Τουριστική βιομηχανία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και εξέλιξης της περιοχής μας. «Βασικό γρανάζι» οι εργαζόμενοι συμπολίτες μας. Το εργατικό δυναμικό της Ηλείας είναι ενεργό και ικανό να στηρίξει θέσεις εργασίας τόσο εντός όσο και εκτός Νομού»

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον καθώς η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχει τα εχέγγυα για στοχευμένη ανάδειξη του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος