FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζόμενων με νέους συμβασιούχους Καθαριότητας του Δήμου Πύργου: «Η Καθαριότητα δεν πρέπει να περάσει σε ιδιώτες…»

Ημερομηνία: 04-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Συνάντηση με τους νέους εργαζομένους στον τομέα της Καθαριότητας που προσελήφθησαν στο δήμο Πύργου με 8μηνες συμβάσεις αλλά και το προσωπικό που ήδη εργάζεται μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, πραγματοποίησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γαρύφαλλος, ενημέρωσε το προσωπικό για τα ατομικά μέσα προστασίας και την παροχή γάλακτος, συστήνοντας τους υπομονή μερικών ημερών έτσι ώστε να ξεπεράσουν την γραφειοκρατία και να εξασφαλίσουν το συντομότερο την προμήθεια τους, υποστηρίζοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενες καθυστερήσεις ακόμα και στη μισθοδοσία, καθώς στα 30 χρόνια που εργάζεται στο δήμο, ουδέποτε κανείς έχασε το μισθό του και τα προβλεπόμενα από την εργασία του.

Μάλιστα, εξέφρασε την αντίθεση του Δ.Σ. στην ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας τονίζοντας ότι είναι και στο χέρι των εργαζομένων σε αυτήν να μην το επιτρέψουν και να παραμείνει δημοτική υπηρεσία. «Δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση η καθαριότητα να περάσει στα χέρια ιδιωτών και αυτό εξαρτάται και από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Σίγουρα, διανύουμε μια δύσκολη εποχή, όπου ο Δήμος Πύργου έχει έλλειψη σε απορριμματοφόρα και το προσωπικό δεν μπορεί να εργαστεί όπως επιθυμεί για την απομάκρυνση των τόνων σκουπιδιών που βρίσκονται σωρευμένοι. Θα πρέπει όμως να δείξουμε τις πρώτες αυτές μέρες μια υπομονή, να δουλέψουν λίγο παραπάνω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους…» τόνισε ο κ. Γαρύφαλλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος