FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Δ. Αυγερινοπούλου & Δημάρχων Πύργου και Ζαχάρως με Β. Κικίλια: Άμεσα 3 θέσεις παθολόγων για κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Πύργου εξαιτίας των ελλείψεων ιατρικού προσωπικού αλλά και η ανάγκη δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω, συζητήθηκαν στη διάρκεια επίσκεψης στον Υπουργείο Υγείας των Δημάρχων Πύργου Τ. Αντωνακόπουλου και Ζαχάρως Κ. Αλεξανδρόπουλου που έγινε παρουσία της Βουλευτού Ηλείας Δρ. Διονυσίας Αυγερινοπουλου και τη συμμετοχή των αντιδημάρχων Πύργου Γ. Αργυρόπουλου και Ανδρέα Βγενόπουλου.

Τοσο ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας όσο και ο Υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, ακουσαν με προσοχή τα προβλήματα της Ν.Μ. Πύργου που ανέλυσε με λεπτομέρεια ο Δήμαρχος Πύργου που έχει υπηρετήσει ως γιατρός στο Νοσοκομείο.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανταποκρίθηκε στο αίτημα κάλυψης των αναγκών ενημερώνοντας πως θα προκηρυχθούν άμεσα τρείς (3) θέσεις παθολόγων, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου. Μάλιστα ενημερωθήκαν τόσο η Βουλευτής όσο και οι Δήμαρχοι ότι θα λειτουργήσει και ηλεκτρονικό σύστημα προσλήψεων, ώστε οι ελλείψεις σε προσωπικό να μπορούν να καλύπτονται άμεσα και να εκλείψουν οι μακροχρόνιες καθυστερήσεις.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και τα θέματα υλικοτεχνικής υποδομής και ΕΚΑΒ. Ιδιαίτερη έμφαση για το ΕΚΑΒ έδωσε και ο Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας, κ. Αλεξανδρόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Ζαχάρω που είναι πάγιο αίτημα των πολιτών. Ο κ. Αλεξανδρόπουλος, επίσης γιατρός, γνωρίζοντας τις ιατρικές ανάγκες του Νομού, έθεσε το ζήτημα των εφημεριών του κέντρου υγείας Ζαχάρως, ενώ και σε αυτό το θέμα συμφώνησε να το διευθετήσει ο κ. Κοντοζαμάνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος