FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντωνακόπουλου-Νικολακόπουλου: Συζήτησαν θέματα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Πύργου

Ημερομηνία: 31-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Με τον βοηθό Περιφερειάρχη για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος στο Λάτσειο.

Τα θέματα της συνάντησης επικεντρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύργου. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος προτεραιότητα του δήμου είναι η υλοποίηση του έργου του κολυμβητηρίου – που έχει ήδη ξεκινήσει – έτσι ώστε να είναι λειτουργικά έτοιμο να παραδοθεί το συντομότερο στους πολίτες. Καθώς και οι εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Από τη πλευρά του ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε, πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμβάλει σε ότι της ζητηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο.

Ταυτόχρονα στόχος από κοινού, είναι η καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο τους και η αναβάθμιση τους έπειτα από κοινό σχεδιασμό με τις υπηρεσίες Περιφέρειας και Δήμου.

Με την ευκαιρία της Ολυμπιακής Χρονιάς που έρχεται (ΤΟΚΥΟ2020) οι δύο πλευρές θα σχεδιάσουν τις εκδηλώσεις στο Δήμο του Πύργου, που θα αναδείξουν το Ολυμπιακό ιδεώδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος