FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με τον υπουργό ΥΠΕΣ Π. Θεοδωρικάκο: «Σύμμαχος της πόλης για την επίλυση των προβλημάτων του Πύργου»

Ημερομηνία: 26-07-2019 | Συντάκτης:

Τον υπουργό Εσωτερικών κο Θεοδωρικάκο Παναγιώτη επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πύργου Αντωνακόπουλος Παναγιώτης.Τους δυο πολιτικούς συνδέει μακροχρόνια φιλία.

Ο κος Αντωνακόπουλος συνεχάρη τον Υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Οι ευχές του Υπουργού είχαν προηγηθεί στον Δήμαρχο κατά την εκλογή του. Συζήτησαν για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς για θέματα που αφορούν το Δήμο Πύργου.

Ο νέος Δήμαρχος Πύργου, θεωρεί το νέο υπουργό με την σύγχρονη και αποτελεσματική αντίληψη που τον χαρακτηρίζει σύμμαχο της πόλης μας, για την επίλυση των σωρευμένων από δεκαετίες προβλημάτων. Πρώτο και κύριο πρόβλημα αποτελεί η διαχείριση στερεών απορριμμάτων.

Παρόντες στην συνάντηση  ο πρώην υπουργός Κοντογιάννης Γιώργος και ο δημοτικός σύμβουλος –πρώην αντιδήμαρχος Πύργου Φραγκαντώνης Παναγιώτης.

Η επομένη συνάντηση θα γίνει αρχές Σεπτέμβρη ,με συγκεκριμένη θεματολογία και δρομολόγηση λύσεων σε προβλήματα του Δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος