FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ – Εγκρίθηκε το αίτημα για 3 θέσεις Παθολόγων στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 21-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Θέματα που αφορούν στον τομέα της Υγείας στο Νομό Ηλείας και ειδικότερα στην εύρυθμη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και η καλύτερη συνεργασία με τις υπόλοιπες μονάδες Υγείας του νομού εξετάστηκαν κατά την συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας (ΥΠΕ) Γιάννη Καρβέλη.

Στην συνάντηση αυτή , μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης ενημέρωσε τον κ. Αντωνακόπουλο ότι εντός των ημερών θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ορισμού των νέων Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και θα ανακοινωθούν. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας στον Πύργο.

Παράλληλα ο κ. Καρβέλης ανέφερε στον κ. Αντωνακόπουλο πως έχει γίνει δεκτό από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας το αίτημα να υπάρξουν 3 θέσεις Παθολόγων Γιατρών για την Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που δέχεται τον μεγάλο όγκο των ασθενών με παθολογικά προβλήματα από όλο το Νομό καθώς εφημερεύει σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζεται πως το σχετικό αίτημα να “ανοίξουν”, μέσω προκήρυξης, τρεις νέες θέσεις Παθολόγων Γιατρών για κάλυψη αναγκών στην Παθολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας υπέβαλε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στις πρόσφατες διαδοχικές συναντήσεις εργασίας στην Αθήνα στο Υπουργείο Υγείας τόσο με τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια όσο και με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, έχοντας την ευαισθησία ως γιατρός αλλά και καθώς είναι και άριστος γνώστης των προβλημάτων της Υγείας στην Ηλεία αλλά και ως βαθύς γνώστης των προβλημάτων στον τομέα της Υγείας και των Νοσοκομείων λόγω της θητείας του στο παρελθόν από τη θέση του Αναπληρωτή διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας (ΥΠΕ), κατάφερε το αίτημά του να γίνει αποδεκτό από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σύντομα να βγει η προκήρυξη για τους τρεις Παθολόγους Γιατρούς ώστε να δοθεί μια “ανάσα” στην Παθολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος