FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αλεξανδρόπουλου με τους πρόεδρους των Τ.Κ Ζαχάρως: Προτεραιότητα στους αγροτικούς δρόμους ενόψει ελαιομαζώματος

Ημερομηνία: 20-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κ. Αλεξανδρόπουλος, σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο.

Οι πρόεδροι εξέθεσαν τα πλέον σοβαρότερα προβλήματα και κατά προτεραιότητα εκείνα που αφορούν την αγροτική οδοποιία, για να μπορούν να έχουν καλή πρόσβαση στις περιουσίες και τα κτήματά τους.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους προέδρους ότι ολοκληρώνεται σύντομα η επισκευή των μηχανημάτων του δήμου, πολλά από τα οποία ευρίσκονται σε κακή κατάσταση. Όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη προγραμματισμένης παρέμβασης στους δρόμους όλων των χωριών, οι οποίοι κατά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα και πολλοί από αυτούς είναι αδιάβατοι. Τονίστηκε από όλες τις πλευρές η ανάγκη διαρκούς επικοινωνίας τόσο με τους αρμόδιους αντιδημάρχους όσο και με τις υπηρεσίες του Δήμου με στόχο να ετοιμαστούν έγκαιρα, όλοι οι αγροτικοί δρόμοι,  για την εξυπηρέτηση των κατοίκων κατά την περίοδο  συλλογής του ελαιοκάρπου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και έλαβαν μέρος στη συζήτηση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Προς διευκόλυνση της λειτουργίας των τοπικών συμβουλίων τους, χορηγήθηκε στους προέδρους των κοινοτήτων φάκελος με τη νομοθεσία για την ορθή λειτουργία των τοπικών διαμερισμάτων με σκοπό την άμεση προτεραιότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος