FOLLOW US: facebook twitter

Σύμβουλος για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ο Σ. Μάσσιας – Ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Πύργου με στόχο την επαναλειτουργία του

Ημερομηνία: 13-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πολύ κοντά στην επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ανθόπυργο και ταυτόχρονης λειτουργίας τους ως Πάρκο αναψυχής, βρίσκεται η δημοτική αρχή Πύργου, υλοποιώντας το αίτημα που του είχαν καταθέσει πριν μερικές εβδομάδες οι κάτοικοι της περιοχής. Μάλιστα, χθες, ο Δήμαρχος Πύργου όρισε ως άμισθο σύμβουλο για την ολοκλήρωση και την εύρυθμη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και της ανάπλασης του χώρου σε Πάρκο αναψυχής, τον φιλόλογο Σωκράτη Μάσσια.

Όπως είπε ο κ. Λιατσής, ο ορισμός του κ. Μάσσια δικαιολογείται απολύτως καθώς είναι μόνιμα εγκατεστημένος στον Ανθόπυργο και έχει δώσει πολλά στην αναβάθμιση της περιοχής αυτής. «Ο κ. Μάσσιας έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, τον ευχαριστώ πολύ για αυτό και θα συνεργαστώ μαζί του για να πραγματοποιήσουμε όσα έχουμε συζητήσει».

Ο κ. Μάσσιας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την απόφαση του αυτή τονίζοντας ότι οι στόχοι που έχουν θέσει είναι δύο. «Ο πρώτος στόχος είναι η επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, ένα πολύ σπουδαίο έργο καθώς σε αυτό εκπαιδεύονται χιλιάδες μαθητές ώστε ως πολίτες να κυκλοφορούν σωστά στους δρόμους και ο δεύτερος στόχος είναι να αποκτήσει η περιοχή του Ανθόπυργου ένα πάρκο αναψυχής που στερείται. Ευχαριστώ το Δήμαρχο για το θάρρος και την έμπνευση που μου έδωσε ώστε να προχωρήσει το Πάρκο αναψυχής στο οποίο θα βρίσκουν ώρες χαράς και ξεκούρασης μικροί και μεγάλοι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος