FOLLOW US: facebook twitter

Συμβολική διαμαρτυρία για τα κλειστά Λουτρά Καϊάφα

Ημερομηνία: 22-07-2019 | Συντάκτης:

Τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι τα Ιαματικά Λουτρά του Καϊάφα παραμένουν ακόμα κλειστά, εξέφρασαν χθες το πρωί στο κέντρο της Ζαχάρως κάτοικοι και επαγγελματίες της πόλης με ολιγόλεπτο κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχουΖαχάρως Νίκου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος ήταν παρών μαζί με αντιδημάρχους.

Με τον συμβολικό αυτό τρόπο διαμαρτυρίας, η δημοτική αρχή αλλά και επαγγελματίες της πόλης εκδήλωσαν ξανά τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση, καθώς έχει χαθεί ήδη η μισή τουριστική περίοδος και τα Λουτρά παραμένουν κλειστά, με αποτέλεσμα να έρχονται επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να φεύγουν άπραγοι.

Αυτό σημαίνει πολύ σημαντική απώλεια εσόδων για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Καϊάφα και στη Ζαχάρω γενικότερα, διότι καθημερινά είναι αναγκασμένοι να ακυρώνουν κρατήσεις και χάνουν τουριστικό εισόδημα.

Όπως έγραψαν σε αναρτήσεις τους στο facebook, δέχονται καθημερινά πάρα πολλά τηλέφωνα και χάνουν πελάτες διότι το κράτος δεν έχει φροντίσει για τη λειτουργία των Λουτρών και αναρωτιούνται ποιος θα τους καλύψει τη μεγάλη οικονομική ζημιά.

Με βάση τη μέχρι τώρα ενημέρωση, δεν μπορεί κανένας να προσδιορίσει πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία τους, παρά τις προσπάθειες που κάνει εδώ και αρκετό διάστημα ο διευθυντής των Ιαματικών Λουτρών, Νίκος Λευκαδίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος