FOLLOW US: facebook twitter

Σύμβαση «ανάστασης» του κλειστού γυμναστηρίου Ζαχάρως

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Τέλος του 2021 η ολοκλήρωσή του, με προϋπολογισμό 740.380€
-Δημιουργούμε γειτονιά λαμπερή για τους δημότες και κυρίως για τη νεολαία, δήλωσε ο δήμαρχος Κ Αλεξανδρόπουλος

Τέλος στην δεκαεπταετή αδράνεια κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου έβαλε ο δήμος Ζαχάρως, καθώς υπεγράφη προχθές στο Δημαρχείο της πόλης η σύμβαση ολοκλήρωσής του ανάμεσα στον δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τον εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρίας.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος μαζί με στελέχη του δήμου μετέβη στο γιαπί του έργου, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις εργασίες που θα γίνουν και το χρονοδιάγραμμα παράδοσής του. Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 740.380 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και προβλέπει μεταξύ άλλων την κατασκευή μεταλλικής στέγης και ξύλινου παρκέ, αποδυτηρίων κλπ, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και γυμναστικής. Παράλληλα, προβλέπει την κατασκευή κερκίδας με χωρητικότητα 400 ατόμων περίπου, ενώ στόχος του δήμου σε μεταγενέστερη φάση είναι να κατασκευάσει στον εξωτερικό χώρο και γήπεδα τένις. Η παράδοση του έργου προσδιορίζεται στο τέλος του 2021.

«Περιμέναμε 20 χρόνια για αυτή τη στιγμή, που θα προχωρήσει η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Ζαχάρως σε περίπου έξι μήνες. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε όπως και για όλα τα άλλα έργα, προκειμένου να διατεθούν το ταχύτερο στις υπηρεσίες του λαού της Ζαχάρως και ιδιαίτερα της νεολαίας. Εδώ θα δημιουργηθεί χώρος για μπάσκετ, βόλεϊ και σουηδική γυμναστική και να μπορεί και να φιλοξενήσει και άλλου είδους εκδηλώσεις, πχ καλλιτεχνικές ή ομιλίες, με χωρητικότητα 400 ατόμων στην κερκίδα. Η Ζαχάρω είχε μεγάλη έλλειψη σε έναν τέτοιο χώρο. Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο σχεδιάζουμε να διαμορφώσουμε επίσης τερέν τένις και μπάσκετ. Σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του πολύκεντρου, που είναι σε εξέλιξη το έργο, η Ζαχάρω αποκτά μια γειτονιά λαμπερή που θα δώσει αναπτυξιακά στοιχεία στον δήμο μας», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος