FOLLOW US: facebook twitter

Summer loading: Οι διακοσμητικές πινελιές για ανανέωση της εξοχικής σας κατοικίας

Ημερομηνία: 07-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα
Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μυαλό μας ταξιδεύει σε παραθαλάσσιες περιοχές

 

Μπήκαμε ήδη στον Ιούλιο μήνα και  αίσθηση του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά έντονη, κάτι που μας κάνει να θέλουμε από τώρα να αποδράσουμε στις παραλίες. Αν δεν έχετε ήδη φροντίσει να ετοιμάσετε το εξοχικό σας, είναι η κατάλληλη περίοδος με σκοπό να το καθαρίσουμε και να του δώσουμε και πάλι «φρέσκο» αέρα, ώστε να είναι πανέτοιμο για τη summer season που βρίσκεται τόσο κοντά μας. Εάν σκέφτεστε για φέτος να προχωρήσετε σε αλλαγές στο εξοχικό σπίτι σας, τότε δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε τις προτάσεις που καταγράψαμε για εσάς και είμαστε σίγουροι πως θα αναβαθμίσουμε κάθε προσωπική σας γωνιά.

Ανακαλύψτε τις πιο ενημερωμένες & stylish ιδέες για διακόσμηση!

Το λευκό είναι το χρώμα «κλειδί»

2-hDmQv.jpg

Το λευκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, τόσα στα ρούχα που επιλέγουμε όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Ειδικά για την εξοχική σας κατοικία, στην οποία θέλετε όλα να παραπέμπουν σε ένα γαλήνιο κι ευχάριστο σκηνικό, αυτό το χρώμα θα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Από τους τοίχους, τα κουφώματα και τις επιφάνειες, μέχρι τα έπιπλά σας, όλα θα πρέπει να αποτυπώνουν την ανεμελιά του καλοκαιριού, χωρίς τίποτα να σκοτεινιάζει τους χώρους σας.

Οι αποχρώσεις του μπλε θεωρούνται must

3-HAlNo.jpg

Πέρα από το διαχρονικό κι elegant λευκό, το μπλε και όλες του οι αποχρώσεις είναι μια εξίσου σίγουρη επιλογή για κάθε vacation house. Άλλωστε, η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα μάς θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι και φέρνει στη μνήμη μας συναισθήματα. Εντάξτε το, λοιπόν, στη διακόσμησή σας μέσα από μικρές πινελιές που θα κάνουν όλη τη διαφορά.

Βασιστείτε στη λειτουργικότητα

7-yzAi3.jpg

Μαζί με τα χρώματα, έχει μεγάλη σημασία να ξεχωρίζουν οι χώροι σας για τη λειτουργικότητά τους. Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζετε όλα τα σημεία με διακοσμητική αντικείμενα, καθώς έτσι δε θα μπορείτε να νιώθετε άνετα μέσα στους ίδιους σας τους χώρους. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως βρίσκεστε δε διακοπές όσο μένετε σε αυτό το σπίτι, οπότε το τελευταίο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι ξεσκονίζετε συνεχώς!

Κάντε τους χώρους σας «ένα» με τη φύση

4-4AuJn.jpg

Είναι πραγματικά ωραίο να νιώθουμε πως είμαστε «κομμάτι» της φύσης και του outdoor, μαγευτικού περιβάλλοντος. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα υλικά κατασκευής και τα έπιπλα που υπάρχουν στην κατοικία σας. Προτιμήστε όσα παραπέμπουν ή και προέρχονται από τη φύση, όπως για παράδειγμα το bamboo που είναι και οικολογικό. Από εκεί κι έπειτα, προσθέστε extra φυσικές πινελιές, όπως βότσαλα και κοχύλια από την ακτή, φρέσκα άνθη ή και κομμάτια ξύλου.

Μην παραλείψετε το outdoor σκηνικό

5-46cWe.jpg

Κι επειδή το καλοκαίρι περνάμε το περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και όχι τόσο μέσα στο σπίτι, δημιουργήστε ατμοσφαιρικά outdoor σκηνικά, στα οποία θα ζήσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Είτε στο μπαλκόνι είτε στον κήπο, τοποθετήστε μια εντυπωσιακή κούνια για ατελείωτη χαλάρωσης, μια τραπεζαρία για να γευματίζετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, όπως φανάρια για τις βραδινές ώρες, καθώς και γλάστρες με τα φυτά της αρεσκείας σας.

Πηγή: glow.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος